Beoordelingen van Jasmijn Garden Assen

Recente recensies

5.0
Stenveld
gisteren

Prima voor elkaar.

Anoniem
17 augustus 2022

Eten werd 10 minuten eerder bezorgd. Helaas koud.

Jeroen Bennema
14 augustus 2022
Mark Felix
14 augustus 2022

Top voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
14 augustus 2022

Voldoende, heerlijk, en goede kwaliteit

Bert Wiebing
14 augustus 2022

Heerlijke gerechten en een uiterst correcte bezorging.

Bieneke
10 augustus 2022

Alles was goed behalve de foe yong hai met kipfilet, deze was waarschijnlijk niet helemaal goed. Had na uurtje last van mijn maag en was misselijk, volgende ochtend tig keer naar toilet en misselijk. Vind dit jammer want het is altijd erg lekker en genieten we van.

Monique
8 augustus 2022

Bezorging was mooi op tijd. De babi pangang is erg flauw van smaak. Verder prima gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boss
8 augustus 2022

Wij hebben nu meerdere keren laten bezorgen zowel het maandmenu en losse anderen maaltijden het was perfect. Compliment voor het eten en de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ambergen
7 augustus 2022
Monique
6 augustus 2022
Staat op de bestelling
6 augustus 2022

Bestelling perfect op tijd. Eten was niet wat ik ervan gehoopt had, sate saus smaakte alsof het uit een pakje kwam, zoutzure kip was veels te zout eveneens de varkensvlees, tjaptjoy smaakte daarnaast erg flauw. Wel gul met de porties vlees in de gerechten.

bennie bos
4 augustus 2022
Pia van Steenwijk
31 juli 2022

Wij zijn altijd heel tevreden over jullie eten. Vanavond direct na het eten werd ik heel misselijk en heb giga buikpijn. Alsof er iets niet goed was van de loempia. Ik eet ook de hele avond loempia en ei. Met andere woorden voel me direct na het eten heel ziek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ploeger
31 juli 2022

Het was weer fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bultstra
30 juli 2022

Jum Jum en alles op gekomen ,snelle service en alles perfect warm

Boss
30 juli 2022

Bezorging op tijd. Eten zag er goed uit , en heeft ons heerlijke gesmaakt.

Anoniem
27 juli 2022

Ik had eten besteld, het was er binnen 10 minuten! Dus heel snel. Helaas was de bami smaakloos, de babi pangang mierzoet en de loempia's waren slof. Ook was de soep niet lekker, maar dit kan een verschil van smaak zijn natuurlijk. Dus qua wachttijd, 5 sterren. Kwaliteit, 2 sterren.

Margriet van den Hoek
26 juli 2022

Eten prima, bezorging zelfs een kwartier eerder.

G weitering
25 juli 2022

Prima bezorging en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Boer
24 juli 2022
M.uyterlinde
24 juli 2022

Goed eten en goed op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Wegkamp
24 juli 2022

Helaas is 1 besteld gerecht niet bezorgd namelijk de miniloempias. Gezien de enorme hoeveelheid voedsel heb ik niet gereclameerd maar dit mag gewoon niet gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Radix
24 juli 2022

Wij hadden net besteld en zou 50 minuten duren voordat het eten kwam maar het was er al binnen 10 minuten. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K HUIZINGA
24 juli 2022

Complimenten voor de bezorging en de gerechten!, alles op tijd bezorgd en het eten was op goede temperatuur en erg smakelijk.

Johannes Mulder
23 juli 2022

Goeie kwaliteit, wel wat duurder geworden maar daar is niks aan te doen.

Havinga
23 juli 2022

Nassi was aan de droge lay

Janet Visscher
23 juli 2022

Heel gemakkelijk via de site het maandmenu besteld en betaald. Stond op de afgesproken tijd klaar. Lekker gegeten!!!!

Amel Kempenaar-Selmi
22 juli 2022

Jullie service aan de telefoon en de bezorger in het hotel was top. Echt. Maar het eten viel helaas echt tegen... Nasi goreng vegetarisch was heel sober. Had meer smaak en groente verwacht. Nasi yeung chow had weinig smaak met wat wij gewend zijn in omgeving Adam en Rdam. Frietjes waren te doorbakken. En er was voor zoveel friet echt weinig mayo en ketchup gegeven. En bij 18stuks nuggets zo'n minikuipje chilisaus met amper wat erin is niet ok... Ook gevraagd naar extra sambal voor bij de beide nasi's in totaal maar 3mini kuipjes gekregen.

Dennis
22 juli 2022
Yvonne Hendriks
21 juli 2022

Alles was prima. Mooi op tijd bezorgd. Eten was zoals altijd weer heerlijk.

Rob
19 juli 2022

Keurig op tijd, prima rijsttafel, overvloedig!

Lucien en Alja
17 juli 2022

Heerlijk eten… met een glimlach bezorgd…. Meer dan genoeg …. Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

E de Vries
17 juli 2022

ik heb geen verbeter punten goede snelle service en het belangrijkste natuurlijk het is altijd erg lekker top.

Willems
16 juli 2022
Karsens
14 juli 2022

Was lekker Snel klaar Online bestellen en betalen makkelijk

R Obbes
14 juli 2022

Heerlijk gegeten, vlotte bezorging. Temperatuur eten was perfect ondanks de afstand. Voor herhaling vatbaar. Bedankt! 👍

Jo
13 juli 2022

Snel bezorgd en lekker

Jeroen
12 juli 2022

De bapi pangang was niet zoals we gewend zijn. Smaakte vreemd en bevatte veel vet en zelfs botjes. Dit hebben we ook niet opgegeten. Bezorging was wel super snel.

Jeroen
10 juli 2022

Snel gebracht , perfect verpakt . En erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
10 juli 2022

Eten was koud en al maanden het zelfde menu! Hoezo maandmenu? Beter jaarmenu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
10 juli 2022
Tinus
9 juli 2022
Henk
9 juli 2022

Eten was lekker. Verwachte levertijd 18:25 uur maar werd al om 17:52 uur geleverd. Dus even douchen voor het eten zat er niet in

R. Popoken
9 juli 2022

Helaas geen mini loempia erbij bij het maandmenu teleurstelling

ER
7 juli 2022
R.L.
6 juli 2022

Prima, lekker en op tijd en warm

Bos
6 juli 2022

Ik was er niet erg blij mee. Ten eerste had ik een bami-gerecht besteld maar kreeg ik daarbij nasi (?). Verder vond ik het eten - ondanks prima ingrediënten - het nét niet; de rijst te nat, de patat (voor de kinderen) te hard, de miniloempia's zompig en met een ienieminie-klein bakje saus... Verder werd het een kwartier te vroeg bezorgd. Jammer.

Geers
3 juli 2022

Was super super lekker , bakje s zijn leeg😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten cate
3 juli 2022

Keurig optijd, vriendelijke bezorger en eten is prima. Top bedankt weer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiegertjes
2 juli 2022

Bezorging op afgesproken tijd, eten was warm, en heerlijk

G. Mulder
2 juli 2022
YHT
2 juli 2022

Yong chow nasi is niet de klassieker Yong chow helaas. Telefonisch bestelling gedaan, maar uiteindelijk kwamen andere klanten later binnen om een bestelling te doen en vertrokken eerder met hun bestelling dan ik...

M van der Heide
2 juli 2022

Heerlijk eten en altijd voldoende. Top

John van der Werff
1 juli 2022
Anoniem
30 juni 2022
Michiel
29 juni 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en altijd snelle bezorging. Gewoon top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
28 juni 2022

Het eten was zoals gewoonlijk erg lekker en de bezorging supersnel. Een kleine teleurstelling, want ik had bami goreng besteld maar kreeg nasi goreng. Maar goed, kan gebeuren, de nasi was ook lekker. De satésaus op zichzelf is in de laatste maanden wel erg duur geworden moet ik zeggen. De prijs daarvan staat totaal uit verhouding van de andere producten.

Perry
25 juni 2022

Bestelling kwam keurig optijd ( tijdens TT) bezorgd door een zeer vriendelijke man. Eten qas.lekker en goed heet. Alleen de botten in de ajam pangang was jammer verder goed

EJ
23 juni 2022

Lekker Veel Op tijd Vriendelijke verzorgster Prima

Yvonne
23 juni 2022

Zoals al vele jaren, TOP kwaliteit

Anoniem
22 juni 2022

Soep zat weinig smaak aan de loempiaatjes waren klef en koud . Dit blijft bij mij eenmalig .

Davans
20 juni 2022

Precies op tijd als vermeld en eten was heerlijk voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
20 juni 2022

Diep teleurgesteld 😢 de mini loempia’s waren slap en bleek. De pekingeend heeft normaal een krokant randje maar dit was ook slap/ niet aanwezig. Alle gerechten waren lauw. Ik denk dat er te teveel tijd heeft gezeten tussen het vullen van de bakjes en het bezorgen. Eeuwig zonde want daardoor was het niet echt een feest om even lekker Chinees te eten als afsluiting van onze vakantie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Smit
19 juni 2022

Toch wel extra controleren als alles er wel bij zit... helaas weer geen sojasaus en stokje bij de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
17 juni 2022
Fam. Emmens
17 juni 2022

Snelle en correcte levering. Heerlijk eten. Ruim voldoende porties. Uitstekend.

Lenad
17 juni 2022

Het was weer lekker

Meitie
17 juni 2022

Eten was heerlijk en 20 minuten eerder dan eerst was aangegeven… dat was echt TOP! 👌🏾

H Tischler
16 juni 2022

Volgens afspraak op de juiste tijd bezorgd & Heerlijk gegeten! Ruim voldoende.

Johan
8 juni 2022
Henk Staal
8 juni 2022

Heerlijk gegeten. Goed op temperatuur, mooie producten. De bezorging was geweldig. Super vriendelijk!

Jongedijk
7 juni 2022

Bezorger was alleraardigst, echter om 17:30u besteld en al om 17:10u bezorgd. Dat verschil vonden we te groot en wel erg vroeg. We hadden het liever een kwartier te laat gehad…..

Stefan
6 juni 2022

Wij bestellen vaker bij Jasmijn garden, echter viel deze keer echt tegen. We bestelden om half zes en tien voor zeven pas bezorgd. De mini loempia’s waren slap en vet, was niet de kwaliteit die we gewend zijn. Dan mag drukte geen excuus zijn.

Lammie
6 juni 2022

Heerlijk gegeten.

Johan
6 juni 2022

Was weer prima

Hilda
6 juni 2022

Het eten was lekker en de bezorging was sneller dan de tijd die ze aangaven. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Ezinga
6 juni 2022

prima bezorging en presentatie van het eten; was erg lekker, goed op temparatuur en snel geveleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
6 juni 2022

Kwaliteit was niet bijzonder, ben beter gewend. Mogelijk doordat wij een aantal mini's besteld hadden, waarbij het vlees en rijst/bami in 1 bak zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Brouwer
5 juni 2022

Wij hadden het (maand?)menu en vonden het erg vlak qua smaak. De hapjes(loempia's ed) waren erg droog en het vingerhoedje saus daarbij was wel erg scheutig. Pisang goreng was wel erg lekker. Al met al was dit (als redelijk nieuwe Assenaren, zoekende naar een ècht goede chinees) net als 3 andere al geprobeerde adressen, ook geen succes en niet meer voor herhaling vatbaar(onze derde poging bij jullie) Helaas, wij blijven doorzoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BB
4 juni 2022

Zoals altijd super goed eten. Bezorger was met 15 minuten wel heeel snel!

Broekhuizen
4 juni 2022

Verbeterpuntje: dat het ook mogelijk wordt om via de website een maandmenu te bestellen met kip i.p.v. varkensvlees. Dus ajam pangang enz.

Andries
3 juni 2022

Heerlijk gegeten! Alle gerechten waren nog goed warm en prima van kwaliteit! Bezorger was stipt op tijd! Top!

Margreet
3 juni 2022

We bestellen op een bepaalde tijd maar het komt altijd een kwartier eerder

Ambergen
2 juni 2022
Bea van houten
1 juni 2022

Was weer prima.en nog voor de afgesproken tijd bezorgd.

R.L.
31 mei 2022

Lekker, goed warm en keurig op tijd

E van Hoogen
31 mei 2022
Ieneke Duizendstra
29 mei 2022

Wij bestellen regelmatig een keer de maaltijd loempia's. Smaken altijd erg goed. Nu bij de eerste hap smaakte de loempia al anders. Volgezogen met vet. Grote stukken (kip?) er in. Erg jammer! Hopelijk een incident en geen wijziging in receptuur want was teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mia
29 mei 2022

De kip sate was met andere kruiden gemarineerd (kerrie en ook de citroen smaak was erg aan wezig). Het vlees was hard en grof leek wel kalkoen. Jammer in verleden erg zacht en lekker van smaak kwa kruiden De loempia was wel lekker.

Henk Staal
28 mei 2022
BRINK
27 mei 2022

Prima zo.

Tinus
27 mei 2022
M.
26 mei 2022

Keurige bezorger maar het eten was lauw toen het aan kwam. Op de sushi zat mayonaise...

Patricia
26 mei 2022

Loempia’s waren niet warm en taai/slap/zacht/niet knapperig. De rest was heerlijk.

Rietwal 28
26 mei 2022

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd en het eten was nog goed heet, compliment!

Sander
25 mei 2022

Altijd goed!

Jeffrey
25 mei 2022

Was super, lekker eten👍

Woering.
22 mei 2022
Weidgraaf
21 mei 2022

Snelle en goede service

Lotje
21 mei 2022

Heerlijk gegeten! Zeer goede kwaliteit. Eten werd snel thuis bezorgd door vriendelijke medewerker.

Prent
21 mei 2022

Prima van smaak. Misschien niet verkeerd om op het deksel de naam van het gerecht in het Nederlands te vermelden. Stickertje erop. Verder viel het me op dat U kosten van een Ideal betaling in rekening brengt. Bij elk bedrijf is een Ideal betaling gratis en ik ben benieuwd waar doe 0,25 cent op gebaseerd is.

Jarina
21 mei 2022

De babi pangang zat een aparte smaak aan ( Citroen achting )

Johan
20 mei 2022
De Boer
19 mei 2022
Jan
15 mei 2022

Na enkele prima ervaringen met de Kai Lan Auw (echt super) besloot ik deze keer de Bami Rames speciaal te bestellen. De kip was zo droog, dat deze oneetbaar was. Hetzelfde was het geval bij de sate. De boontjes waren taai en smakeloos. Al met al niet best.

Dave
14 mei 2022

Snelle bezorging en eten was nog goed warm

TB
13 mei 2022

Zoals gewoonlijk voortreffelijk.

Beertema
13 mei 2022
Anoniem
11 mei 2022

Had wel wat warmer gekund maar verder heerlijk

Katja
10 mei 2022

Het was wel erg zout en jammer dat er geen vegetarisch sushi mogelijk was. Verder was het heel lekker😋.

TGCA de Bresser
8 mei 2022

online besteld en via ideal betaald, kosten 0,25 extra, doen we dus niet meer! Gewoon aan de balie bestellen en betalen! Koe Loe Yuk niet te eten! Kauwgom!

G.Grondstra
7 mei 2022
Hilda Vroom
7 mei 2022

Het eten was niet echt warm. Heb er nog zo om gevraagd. Jammer

Tinus
6 mei 2022
N.
6 mei 2022
Marga
5 mei 2022
Van Nimwegen
5 mei 2022
Arian
4 mei 2022
Nathalie
4 mei 2022
Ros
4 mei 2022

Niet zoals we al meer dan 20 jaar gewend zijn. Loempia’s vet. Bestelde portie was blees droog van en de bestelde pindasaus zat er niet bij. Jammer. Hopen volgende keer beter.

Deelstra
3 mei 2022
Stenveld
2 mei 2022

Prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
1 mei 2022
Geers
29 april 2022

Was super lekker, n wat een service ook, je vraagt een kleine gunst en ze zijn zo schappelijk om het aan te passen.

Tinus
27 april 2022
S.Moes
26 april 2022

Snelle bezorging, eten smaakte prima

Ans Arts
24 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten en de bezorging was erg mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.j.Ambergen
23 april 2022

Het was prefect En een correcte bezorging top

Martijn
22 april 2022
Z kok
22 april 2022
marsman
22 april 2022

De ossehaas was helaas niet echt smakelijk en mals. Verder was het andere gerecht wel heel lekker.

Michiel
22 april 2022

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk eten en snelle bezorging!

Huisman
21 april 2022

Snel geleverd prima eten

Simone
19 april 2022

Wederom heerlijk gegeten en ideaal dat jullie bezorgen !!

Appie
18 april 2022

Netjes op tijd bezorgd en zeer goed eten

Smit
18 april 2022
Kadu
18 april 2022

Snelle bezorging, heerlijk gegeten.

Margreet
18 april 2022

Verbeterpunt. Meer groente in nasi en bami.. past ook in deze tijd van gezond eten!

Ronald
17 april 2022

Uitstekende bezorging. Heerlijke vega nasi. De saté mag wel wat verfijnder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vlad
16 april 2022
Otto Visscher
15 april 2022

Prima kwaliteit , super geregeld. Bezorging altijd binnen de afgesproken tijd.

v
14 april 2022

bestelling stond al klaar en was zoals altijd heerlijk.

Jan
13 april 2022

Snelle keurige bezorging

B van renessr
13 april 2022

alles prima in orde smaak was goed prima op tijd al met al tevreden zeer hg n

klaas hulshof
11 april 2022

niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Bartelds
11 april 2022

Snelle service en bezorging. Heerlijk gegeten, zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Dekker
11 april 2022

Perfect op tijd en de bestelling is erg goed van smaak en op temperatuur afgeleverd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
10 april 2022

Lekker 😀

kok
10 april 2022
Woering
9 april 2022

Het was niet erg warm meer

Henk Strating
8 april 2022

Bezorging was op tijd. Het eten was helaas niet warm.

Lenas
8 april 2022

Bezorgtijd heel erg tevreden en het eten was weer grandioos smaakt verrukkelijk.

H.Boers
7 april 2022

Het eten kwam 15 minuten te vroeg,daar hadden we geen rekening mee ge houden

Anne
7 april 2022

Heerlijk gegeten, het was lekker, vers, warm en super snel bezorgd (èn een hele aardige bezorger!)

H. Woldman
7 april 2022

Helaas waren vnl de hapjes (loempia's etc.) vrijwel koud. De rest was redelijk warm maar niet echt heet. Wel jammer. De smaak was wel goed.

Geers
6 april 2022
Eyes
6 april 2022

Eten is door een goedlachs bezorger geleverd. Combi menu besteld en het was heerlijk!

Harm
5 april 2022

Erg lekker gegeten!

Theo
5 april 2022

Snelle levering ondanks nieuw adres en heerlijk eten!

Joejoe
5 april 2022
Veenstra
4 april 2022

Betrouwbaar, goeie kwaliteit eten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Woltman
4 april 2022

Altijd Goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kling
4 april 2022

Bij de bestelprocedure was mij niet direct duidelijk hoe meerdere producten te bestellen. Er stond aangegeven 'bestellen'. Duidelijker was mogelijk geweest 'in winkelmandje ' Verder prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles
4 april 2022

Niks vriendelijk En smaakvol gemaakt 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
3 april 2022

Nette en keurige bezorging. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wollerich
3 april 2022

Kwaliteit ossenhaas heel slecht. Taai en het smaakte vies. Ook het gerecht in totaliteit is kwalitatief niet meer wat het geweest is.

Laan
3 april 2022
Geja woering
2 april 2022

Eten was al aan de koude kant

Piet
1 april 2022

Heerlijk en snel bezorgd! Daar kun je zelf niet tegen rijden

A Takens
1 april 2022

Sneller dan verwacht.

Ina
1 april 2022

Het was heerlijk, porties groot en de bezorging goed te volgen en super vriendelijke bezorgster.

Johan
31 maart 2022
F.E. Braams-Roels
31 maart 2022

Ontzettend lekker eten en goed op temperatuur. En hele vriendelijke bezorger.

Woltman
29 maart 2022

Was zoals gewoonlijk weer goed en lekker!

Al Ziengs
28 maart 2022

Heerlijk eten Kantonese Rijsttafel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S Bruining
26 maart 2022

Bezorging was extreem snel! Verwacht werd pas 17:40, maar om 17:10 stonden ze aan de deur, met een glimlach. Het eten was verder wel okay, maar hebben het lekkerder gehad.

J de groote
25 maart 2022

Kwaliteit op loopafstand van huis

B. Geitenbeek
23 maart 2022

Lekkere gerechten, ruim voldoende hoeveelheid en goed warm na bezorging.

Ad
23 maart 2022

Supersnel geleverd. Het was (als vanouds) weer héérlijk.!!

Hans Emmelot
23 maart 2022

Kan niet beter

R.Cornett
23 maart 2022
Beute
23 maart 2022
Ingrid Paardekooper
21 maart 2022

We hebben een paar keer eerder besteld en laten bezorgen naar alle tevredenheid. Het eten was helaas nu al lauw (met name de soep) en de loempia's waren koud en taai en niet lekker warm en knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
21 maart 2022

Heerlijk eten!

Simone
21 maart 2022

Heerlijk gegeten, voor het eerst online besteld en laten bezorgen. (Anders halen we het altijd zelf op) Kreeg netjes via de mail bericht hoever ze met de bestelling waren en uiteindelijk dat de bestelling onderweg was. Goed geregeld Jasmijn Garden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ina
20 maart 2022
Anoniem
19 maart 2022

Heerlijk eten! Vlot bezorgd, eten was goed warm/heet.

arjan
19 maart 2022

vriendelijke en juiste service en zeer goed en lekker eten. aanbeveling.

Ronald
19 maart 2022
Gieneke
19 maart 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging.

M
17 maart 2022

Supersnel bezorgd!

T menninga
14 maart 2022

Goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
14 maart 2022

Helemaal top!

EJ
13 maart 2022

Zoals altijd mooi op tijd lekker en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien Kamps
13 maart 2022

Het is misschien een idee om, warmhoud tassen te gebruiken,het was nl niet erg warm. Toen het bij ons aankwam .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Takens
13 maart 2022

Lekker eten, snel bezorgd. Op website staat bij 50,-- euro bezorgen gratis. Bij het bestellen werd bezorgkosten automatisch neergezet ondanks dat we meer dan 50,-- euro hadden besteld. Moest je dit zelf eraf halen?

Meindert Luppes
12 maart 2022

Precies op tijd geleverd en wat er vermeld staat in het menu zit erin en de smaak was prima

Shaakma
12 maart 2022

Geen opmerking, alles was perfect

Wiegertjes
12 maart 2022

Snelle bezorging, en vriendelijk! Soep goed qua temperatuur, de bami, sate waren koud, hebben we op moeten warmen. Maar aalles was verder lekker.

Dennis
12 maart 2022
Netty en Tonnis
12 maart 2022

Geweldig! We werden na bet bestellen zelfs nog even gebeld over onze wensen.

Wander Bruggink
11 maart 2022

Lekker eten en vlotte bezorging

Wijk
11 maart 2022

Gewoon heerlijk lekker van smaak Tjapjoy niet waterig en speenvarken goed van smaak tres bien

Lia de Lange-van Ommen
10 maart 2022

Helaas, voor de eerste keer wat laten bezorgen door Jasmijn. De kwaliteit van het eten was niet bijzonder en ook niet warm meer. Ook de kroepoek, wél betaald, werd niet meegeleverd. Jammer maar niet voor herhaling vatbaar.

Renate
8 maart 2022

Bestellen hier regelmatig & Altijd goed!

Tessa Tahapary
7 maart 2022

Goedemorgen,gisteravond geen puf om nog te bellen,maar er was een foutje in de bestelling : er was ook een mini Foe yong Hai met kipfilet besteld + Bami vegetarisch. Er zat echt waar GEEN kipfilet in de foe yong hai.....we keken allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ambergen Herman
7 maart 2022

Alles was top alleen de sate viel behoorlijk tegen helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyanne
7 maart 2022

Snel bezorgd en werd via de mail goed op de hoogte gehouden De bezorg kosten voor Ubbena zijn €4,00 terwijl wij dichterbij wonen dan de zwartwatersweg of de Oosterhoutstraat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appie
6 maart 2022

Netjes op afgesproken tijd bezorgd, de smaak was prima maar het had iets heter gemogen kwa temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
6 maart 2022

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
6 maart 2022

-

Ineke
5 maart 2022

Gemakkelijk te bestellen via de site. Op tijd geleverd, lekker gegeten!

Mar Schaar
4 maart 2022

prima eten netjes verzorgd

Sarah
4 maart 2022

Complimenten voor t eten en bezorging 👌

B. Haarman
3 maart 2022

Snelle bezorging

Suzan
1 maart 2022

Met 3 personen genoten van een heerlijke Kantonese rijsttafel voor 2 personen. Bovendien is er ruim voldoende over om er nogmaals van te genieten. Een absolute aanrader!

Tinus kok
1 maart 2022
G bodde
27 februari 2022

Altijd keurig op tijd en als het een keertje 5 minuten later komt gelijk een telefoontje van jasmijn garden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Grit
27 februari 2022

Alles prima verzorgd en lekker gegeten!

Marjolij
27 februari 2022

Snel en lekker eten! En er werd goed rekening gehouden met dieetwensen, waarvoor dank!

henk
25 februari 2022
B.K
25 februari 2022

altijd lekkerrr

van Maaren
24 februari 2022

Snelle bezorging en lekker gegeten

Roland
24 februari 2022

Top, zoals altijd

Mulder
21 februari 2022

Bestelling was weer op het afgesproken tijdstip en het eten was weer - zoals we gewend zijn - heerlijk.

G Doek
20 februari 2022

Bezorging was precies op tijd. Het geleverde eten was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuidhof
19 februari 2022

Het was allemaal goed op smaak maar het mag de volgende keer wel wat warmer. Het was vrij lauw van temperatuur. We waren op de afgesproken tijd om het af te halen.

Patricia
19 februari 2022

Heerlijk eten! Snel bezorgd. Een echte aanrader.

Boorsma
19 februari 2022

👍

gerard
19 februari 2022

Er was maar een gedeelde bezorgd na gebeld te hebben zal ik alles nieuw krijgen en moest ik het eerste deel mee terug geven aan de bezorger maar niks was minder waar ik kreeg hetgeen wat hun vergeten waren na bezorgd waardoor het eten niet echt meer warm was dus geen smakelijk eten .

Lenas
19 februari 2022

Ga zo door ben zeer tevreden

Tinus kok
18 februari 2022
Jackie
17 februari 2022

Was weer super. Mooi op tijd bezorgd zoals gewoonlijk

Anne
17 februari 2022

Heerlijk eten, het was nog goed warm en de bezorger was snel en vriendelijk, echt top

Goos Leijssenaar
17 februari 2022
Hans
16 februari 2022

Tijd geleden was bestelling van matige kwaliteit. Vanavond opnieuw toch nog geprobeerd: verrassend, goede kwaliteit en goed op smaak. Complimenten voor de kok! Uiteraard (net als eerder) prettige / vriendelijke bezorger! Kortom: tot de volgende keer!

Ovinge
16 februari 2022
Hanssen
16 februari 2022

Jammer dat er geen reactie wordt gegeven op mijn eerdere opmerking.

Wim Oosting
14 februari 2022

Erg jammer: mijn dochter is patient en op bij de bestelling is doorgegeven wat het dieet moest inhouden. Bij de mihoen is dit uitstekend gelukt, maar bij de kip helaas helemaal niet! Dit heeft tot het resultaat geleid dat zij alleen de kale mihoen kon eten en zo kon smullen als de anderen. Jammer en een behoorlijke domper op feestavond (mijn verjaardag)

Hindriks
13 februari 2022

Klasse producten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
13 februari 2022

De Pisang Goreng was droog korst te melig. Loempia vegetarisch besteld maar kreeg een loempia met stukjes ham er in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Woltman
13 februari 2022

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten cate
13 februari 2022

Was weer top 👍 keurig optijd vriendelijke bezorger en het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kirsten dijkstra
13 februari 2022

super lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tinus kok
12 februari 2022
h kremer
12 februari 2022
Marian Koster
9 februari 2022

Menu voor 2 personen. Heerlijk gegeten, royale porties. Lekker warm en keurig afgeleverd.

Anna Huisman
8 februari 2022

Eten was heerlijk. De maaltijd stond exact op het afgesproken tijdstip klaar.

Niejenhuis
7 februari 2022

Zoals altijd lekker en op tijd 👍🏻😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Klaassens
7 februari 2022
Diane
7 februari 2022

Het eten zou om 19.20 uur komen. De bezorger was er al om 18,45 uur. Ik stond op het punt om de hond uit te laten. Die tijd is voor mij een indicatie wanneer ik echt thuis moet zijn. Een half uur eerder vind ik eigenlijk niet kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hugo
6 februari 2022
Ten cate
6 februari 2022

Eten was keurig optijd vriendelijke bezorger en het eten was weer zoals altijd erg lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Werner Van Baarsen
6 februari 2022

Lekker goed en snel bezorgd

E. Luinge
6 februari 2022
Cats
5 februari 2022

Ik moest op mijn bestelling die ik een uur voor het afhaalmoment online had besteld veel langer wachten dan de rest van de afhalers. Ik was zelfs pas 12 minuten na het aangegeven tijdstip aan de beurt

Wessel
4 februari 2022

Lekker en mooi op tijd

.
4 februari 2022
Abdel Alim
3 februari 2022

Lekker eten zoals altijd

Frans
3 februari 2022

Het was heerlijk

Renate
3 februari 2022

Altijd goed! Zowel het eten als de bezorging!

Kanjer
3 februari 2022
INGRID
3 februari 2022

Goede service ..

Sjaan
2 februari 2022

Heerlijk eten en meer dan genoeg aangezien er nog aardig wat over is👍

Deelstra
1 februari 2022

Het was weer heerlijk. Bedankt voor de goede service.

Angelique
31 januari 2022

Dag mensen, op advies van vrienden zijn we sinds kort 'overgestapt' op Jasmijn Garden. We halen eigenlijk te vaak chinees af... en willen toch graag goed en relatief gezond eten. Jasmijn Garden heeft naar ons idee een breed aanbod met ook gezonde voeding en is niet zo zwaar/machtig/vet als waar we voorheen heen gingen. ook is de optie van de kleine porties prettig. Dan hoef je niet altijd een hele 'tafel' vol eten te hebben, maar kan het ook gewoon even snel een bordje vol zijn wat vaak genoeg is op een reguliere dag. Verder is van de tjaptjoi de groenten echt lekker vers en de verhouding met de kip top. Ook de satesaus is niet zo vies vet, maar precies goed smeuïg. Maar: we hebben wel wat minpunten. Wat ons doet twijfelen over de overstap. Zo hebben we nu al twee keer babi pangang gehad waarvan het vlees echt te lang gebakken was (we hadden ook vooral de buitenkanten van het gebakken vlees en niet de meestal malsere binnenstukken). De koe loe yuk bevatte geen deeg (het waren alleen vl

Reinder
31 januari 2022

Ondanks online bestellen toch nog 15 minuten wachttijd in drukke ruimte. De soep was flauw vermoedelijk kruiden vergeten jammer. Alle gerechten verder heerlijk alleen de garnalen hadden niet alleen de staartjes nog maar ook de rest van hun pantser jammer.

maria brans
31 januari 2022
Bea
31 januari 2022

We hadden gisteravond online eten besteld en hebben hier twee uur (!) op moeten wachten. Na een telefoontje naar het restaurant werd mij vriendelijk verzocht wanneer de bestelling er nog niet was ik na 45 minuten maar opnieuw moest bellen. Binnen de aangegeven tijd van reserveren kon je kiezen; zo snel mogelijk of 45 minuten later. Ik heb zo snel mogelijk aangevinkt, maar dit had geen enkele meerwaarde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schuurman
31 januari 2022

Het eten smaakte goed, was alleen niet meer heel warm. Verder duurde het even voordat het eten bezorgd werd. 17.51 u besteld. Iets voor half 8 pas bezorgd. Dat doen we dus niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diederik
30 januari 2022

Eten was heerlijk maar helaas erg lang op gewacht. Had graag een bericht gekregen dat het langer zou gaan duren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
30 januari 2022

Bezorgen duurde langer dan afgesproken, geen probleem, kan door drukte komen. Echter het eten was niet voldoende warm en moest voor consumptie eerst weer warm gemaakt worden. Jammer, ben ik als trouwe klant niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.